Chalets Porlezza

Bent u op zoek naar een chalet in Italië? Wij hebben mooie vijfpersoons chalets in Porlezza Italië voor u klaar staan tegen aantrekkelijke prijzen.

Chalet Zona Mandras

Onze gezellige en compleet ingerichte privé-chalets staan op “International Sport Camping”  aan de grens van Porlezza. Porlezza is gelegen aan het prachtige meer van Lugano. Het is een gezellig stadje met leuke winkeltjes, terrassen en natuurlijk ijssalons waar u in het zonnetje kunt genieten van het overheerlijke Italiaanse ijs. 

Vanuit Porlezza kunt u allerlei activiteiten ondernemen, bijvoorbeeld  wandelen en  fietsen  in de bergen, watersporten, steden bezoeken of juist kleine echte Italiaanse dorpjes. Wij denken dat er voor iedereen genoeg te doen en/of te zien is om een heerlijke tijd door te brengen. Wij verblijven al 10 jaar enkele weken per jaar in Porlezza en toch ontdekken we iedere keer weer nieuwe dingen. Laatst hebben we een prachtige bergwandeling gemaakt naar de Montegeneroso. Een pittige wandeling maar eenmaal boven hebben we genoten van een adembenemend uitzicht.

Het meer van Lugano is prachtig maar wat te denken van het Comomeer op slechts 12 km vanaf Porlezza. Op beide meren varen rondvaartboten waarmee u de stadjes rondom de meren kunt bezoeken.  Het gaat natuurlijk te ver om alles op te noemen ondanks dat wij daar geen enkele moeite mee hebben. Om onze huurders een beetje op weg te helpen hebben wij een informatiemap in de chalets liggen. Hopelijk bent u een beetje enthousiast geraakt over Porlezza in Italië en mogen wij u begroeten als een van onze huurders.

IMG_1657Montegeneroso